Over mij

Mijn naam is Astrid Beumer-Kortbeek en ik ben sportzorgmasseur in Vught en omgeving. Van kinds af aan houd ik mij al bezig met sport. Zelf heb ik jarenlang atletiek beoefend wat ik één van de mooiste sporten vind door de veelzijdigheid ervan.

Na de middelbare school was het CIOS (MBO Sport en Bewegen) dan ook een logische stap. Hierna heb ik een paar jaar als buitensportinstructeur gewerkt en op een gegeven moment toch besloten een carrièreswitch te maken, omdat ik voor mezelf een vaste plek wilde hebben. In de buitensport was ik immers veel in het buitenland of werkzaam op verschillende locaties door heel Nederland. Uiteindelijk kwam ik in het notariaat terecht als notarisklerk.

Al heel lang liep ik met het idee rond om een opleiding te volgen tot sportmasseur, maar door allerlei omstandigheden kwam het daar niet van. De aanhouder wint gelukkig en toen de mogelijkheid zich aandiende om te starten met de opleiding, heb ik deze met beide handen aangegrepen en met succes afgerond in 2013. Vervolgens met succes de cursus blessurepreventie afgerond in 2015. Ondertussen blijf ik mij verder ontwikkelen in de verschillende massagevormen/massagetechnieken. Per 1 februari 2020 heb ik het roer omgegooid en richt ik mij volledig op mijn massagepraktijk.

Als sportzorgmasseur ben ik lid van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage onder lidnummer 455002 https://www.ngsmassage.nl/.

Daarnaast ben ik als sportzorgmasseur bij Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg (SCAS) gecertificeerd onder identificatienummer 1236392 https://www.scascertificering.nl/.

Leuk weetje over de naam Sagu Sportmassage is dat mijn twee kinderen Guus en Sara heten. De naam Sagu komt dan ook voort uit de eerste 2 letters van hun voornamen.

Deze massages geef ik

Bindweefselmassage

Intensieve massage om de spanning in spieren te verminderen en de huidconditie te stimuleren en te verbeteren

Blessurepreventie

In overleg een plan van aanpak maken om blessures te voorkomen en weer op het oude niveau terug te komen

Dorn Therapie en Breuss-massage

Zachte milde therapie op de doornen van de wervelkolom en zachte, energetische massage van de wervelkolom

Hoofdpijnmassage

Massage die hoofdpijn klachten kan verlichten door blokkades te verminderen of op te heffen

Ontspanningsmassage

Massage in een rustig en ritmisch tempo voor algehele ontspanning

Sportmassage

Massage om lichamelijke conditie te verbeteren, te herstellen en blokkades weg te masseren

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op